Tässä oma osuuteni tekniikkahaasteeseen ja käytetyt leimasimet (13 eri kuviota, unohdin pikku perhosen). Miten niin viime tipassa?! No, kortti itsessään valmistui jo viikko sitten mutta näin kauan kesti saada se kameran eteen ja blogiin. Tässä välillä nimittäin juhlittiin Keijukaisen 3-vuotispäiviä. Sikäli mielenkiintoista, että olin juuri suunnitellut yhdistellä eri leimakuvia, mutten ollut saanut vielä aikaiseksi. Asettelu ei toimi täydellisesti, mutta aikataulu pakotti hyväksymään tällaisena.

Here's my kind of card to the challenge and stamps I used (13 different, i forgot the little butterfly). The card was ready a week ago, but it took this long to post it here. It's made for Fairy's birthday. She loves animals, especially butterflies. I have planned to do this kind of pictures with several different stamps for some time, but I never got to do it. It was fun to try placements etc. This wasn't the last of this kind.

Aikaisemmin leimailin tuvan pöydän ääressä, siinä kun sai hyvän valaistuksen ja kaikki tarvikkeet levälleen, mutta viime viikolla oivalsin, että tiskipöytä on paljon parempi. Leimasimet kun pääsee heti huuhtelemaan, pöytätilaa on tarpeeksi ja valaistus on kirkas. Eli siis täältä tullaan! Nyt eivät leimasimet pääse pölyttymään.