Lapsille ollaan juuri lukemassa iltasatuna Fedja-setää ja myöntää täytyy, että talven kohdalla kirjoittaja on osunut oikeaan. Ainakin tähän mennessä tämä talvi on ollut räntää ja räkätautia. Itsellä jo toinen flunssa peräjälkeen, välissä jopa 6 tervettä päivää! Uutisista luin, että Elton John on joutunut perumaan keikkansa samasta syystä, kurkunpään tulehduksen. Tervetuloa joukkoon tummaan! Ja kaunis lumihankikin on kadonnut räntäsateen alle.

Kortteja on tullut viimeisteltyä tämän päivän aikana ja sainpa jopa yhden leimasinkuvakortinkin kameran eteen. Näin tietokoneelta katsottuna tuli ihmeen vaalea ja kirkasvärinen. Onkohan alitajuisesti tullut tehtyä vastapainoksi harmaalle valottomuudelle?

kortti 103.jpg

Ja kun tuo joulu lähestyy vääjäämättä niin onhan sitä pakko vähän sitäkin aihetta tehdä. Helmet ovat muuten Keijukaisen valitsemat. Hän kyllä osaa arvostaa kaikkea kaunista ja antaa äidin mieltä innoittavaa palautetta! Tänäänkin kiipesi tuolilleen pöydän viereen ja alkoi selailla valmiita ja viimeisteltäviä kortteja. Ensimmäinen kommentti oli: Hieno! Ja heti perään viritti oman laulunsa lumiukoista ja piparipojista. :)

kortti 119.jpgkortti 120.jpg

Varsinainen korttigalleriasivu (ja muidenkin kätten töitten sivu) on työn alla ja toivottavasti valmistuu vielä tänä vuonna.