Viime aikoina on tullut aika tavalla vietettyä aikaa netissä etsiskelemässä uusia ideoita ja uusia tuotteita, siis silloin kun ei ole ollut mahdollista olla toteuttamassa ideoita valmiiksi tuotteiksi. Kaupan puolelle olen täydentänyt uusia tuotteita lähes sitä mukaa kun niitä on valmistunut ja nyt viimemmäksi uusia kortteja. Pääosa on ollut 3D-kortteja jo ajat sitten kasatuista kuvista, mutta on siellä tarrapohjaisia ja leimasinkuvakorttejakin. Ja eihän sitä tiikeri raidoistaan pääse: kaikenlaiset eläimet alkavat tulla näkyviin eri ryhmien tuotteissa. Jos ei minusta tullut muotisuunnittelijaa eikä biologia, niin ei se estä niihin liittyvien taitojen ja tietojen hyödyntämistä käsitöiden ja askartelujen alalla.

Tämän kortin kanakuva oli jotenkin kiinnostava: vanhanaikainen tyyli ja alkuperäisen näköiset kanat ja kukko antavat kodikkaan vaikutelman. Varsinkin kun kukko on kuin Akselin poika ja ruskeanpunerva kana muistuttaa itäsuomalaisia punaisia maatiaiskanoja, joita meidänkin pihalla on kuoputellut.
kortti392.jpg

Netissä surffailun tuloksena löysin mukavia ohjevihkosia, joista tässä yksi:
kir05.jpg

Vihkonen on hollanninkielinen, mutta se ei ymmärtämistä haittaa. Niin lähellä englantia se on ja mukana on kuvien mukaisten korttien luonnokset sanallisten ohjeiden lisäksi.